SUPREMACY1914 HİLESİ

SUPREMACY1914 HİLELERİ

SUPREMACY1914 HİLESİ

''Bu yazımızda Supremacy1914 oyununu ve oyuna ait hileleri ele alacağız. Strateji, Tarih ve Geliştirme oyunlarını severler için biçilmiş kaftan olan bu oyunun (her ne kadar keyifli bir oyun olsada) isyan, altınla satılan öğeler gibi pek çok can sıkıcı özelliğide içinde barındırmaktadır. Hilemiz sayesinde eltın temini dahil olmak üzere pek çok güzel özellik bulacağınıza eminiz. ''

Öncelikle isterseniz oyuna yeni başlayacak olanlar için kısaca oyunu bir özetleyelim:

YENİ GÜNCELLEME TARİHİ:15.ocak.2024

SUPREMACY1914 NASIL BİR OYUN?

Supremacy1914 oyunu mobil ve pc tabanlı her iki platformdada indirmeden oynayabileceğiniz online bir strateji oyunudur. Oyunda bir kaç farklı mod bulunmaktadır bunlar sırasıyla:
  • x4 hızında genelde en çok tercih edilen hızlı bir oyun türüdür. 
  • x6 her zaman olmasada ara sıra denk gelen en hızlı oyun türüdür..
  • Normal hızda oyunda orduyu bir yerden bir yere gönderdiğinizde 12 ila 3 gün askerin yolda geçireceği anlamına gelebilir ki buda oyunu kısmen daha gerçekçi bir hava katmaktadır ancak gerçekten sabırlı insanları için idaaldir.
  • Gold rush ise oyunda parayla satılan altınların oyunculara seviyelerine göre dağıtıldığı oyun türüdür.
Oyuna ilk başladığınızda 14 bin altın ile oyuna başlarsınız ve oyun ilerledikce aslında bu altın miktarının ne kadar az bir miktar olduğunu daha iyi anlıyorsunuz. 
Oyuna her başladığınızda öncelikle haritadan bir ülke seçerek başlarsınız. Her ülkenin kendine göre başlangıçta avantajları yada dezavantajları bulunmaktadır bu avantaj ve dezavantajlar askeri yada kaynak bazlı olabilmektedir. Her ne kadar askeri bir oyun olsada kaynak yönetimi, gelir gider tablosu ve moral konusunu çok iyi takip etmeniz gerekmektedir. Bunlara dikkat etmediğiniz zaman isyan çıkarak şehrinizi sizden çok uzakta bir ülkenin eline verebilmektedir. Hiç kimse ülkesinin içinde baska bir ülkeyi kabullenemez. Unutmayınki askerleriniz düşman topraklarda %30 hızla hareket etmektedir. 
Evet hilemiz sayesinde yukarıdaki olumsuzlukların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz.
Hadi hilemizde neler var bir göz atalım:

SUPREMACY1914 NASIL BİR OYNANIR?

SUPREMACY1914 HİLELERİ NELER?

  • Her yeni oyuna başladığınızda 14.000 altını tekrar verir. Oyunlara 14 bin altınla başlarsınız.
  • Tüm kaynaklarınız Gümüş, Buğday, Balık, Demir, Odun, Kömür, Petrol ve Gaz 50.000 ile başlar.
  • Moral hiç bir zaman %30'zun altına düşmez. Yani isyan çıkmaz.
  • Hareket hızı: Dost topraklarda da düşman topraklarında da %100'dür.
  • Kaynaklar asla eksi (-) değere düşmez. 
  • Premium aktiftir. Tüm premium özellikleri kullanabilirsiniz. 
  • Oyuna bir iki gün girmeseniz bile oyunda aktif görünürsünüz bot'a düşmezsiniz. Otomatik olarak 24 saat sonrası asker olan şehirlerinizden 1 asker başka bir şehrinize gönerilip geri getirilir. Aktifliğiniz korunuz. 
  • Altın gerektiren tüm işlemler için sadece 50 altın kesilir. 14 bin altın ile oyunu rahatlıkla bitirebilirsiniz.

SUPREMACY1914 HİLESİ NASIL KULLANILIR?

Öncelikle hilemizi kalıcı olarak cihazınızda tutmanıza gerek yoktur. Yeni bir hesap kurup hilemizi aktiflestirdikten sonra silebilirsiniz. İsterseniz kıendi hesabınızda da kullanabilirsiniz. Hile aktif ediltikten sonra oyununuzu istediğiniz platformdan kullanmaya devam edebilirsiniz ancak hile kurulumunu bilgisayardan gerçekleştirmeniz gerekmektedir. 
Öncelikle Supremacy1914 oyun hilesini bigisayara indiriyoruz ( Herhangi bir virüs vs yoktur virüs programınızı falan kapatmanıza gerek yok) Dosyayı indirdikten sonra dosyaları masa üstüne çıkarıp, Supremacy1914.server.exe yazan prgrama tılayarak kurulum işlemine başlarsınız. Kurulum işlemi 30 ile 60 seniye kadar bir sürede bitmektedir. Daha sonra hile programı açıkken oyunu bilgisayarınızda açıp herhangi bir hesaba bağlamaktır. yani yeni bir mail adresi ile yeni bir hesaplada oyuna başlayabilirsiniz , var olan hesabınızlada. (Biz yeni bir hesapla hileyi kullanacağınızı varsayarak anlatmaya devam edelim.)  Yeni hesabınızı kurduktan sonra yeni bir oyun başlatmadan evvel hile programımıza geri dönüyoruz ve kullanıcı adı ve şifresi kısmına oyunda kullandığınız mail ve şifreyi giriyoruz. Çalıştır butonu aktifleşince (Eşleşme sağlanamazsa çalıştır butonu tıklanamaz olarak kalacaktır)  tıklayarak eşleştirme işlemini başlatınız. Oyun ve hilemiz eşlektikten sonra yeni bir oyun başlatarak hilemizi test edebilirsiniz. Eşleşmeden sonra hile programı dosyalarını bilgisayardan kaldırabilirsiniz isterseniz.
Hile programı tek bir hesapla eşleştirilebilir tekrar farklı bir hesapla kullanmak isterseniz yeniden yeni bir hile indirmeniz gerekmektedir.Yada indirdiğiniz hile programını silip tekrar yükleyebilirsiniz.

SUPREMACY1914 HİLESİ

Hile kurulumunu yaptıktan sonra aynı hesapla mobilden yada farklı bir cihazdan oyununuza devam edebilirsiniz. Hilemiz aktif olarak kalacaktır. Hileyi disable etmek için hesabı silip yeni bir hesap açabilirsiniz.




Hilemizi indirdikten sonra karşılaşacağınız her türlü sorun ile ilgili bizden yardım alabilirsiniz.
Yukarıdan Güncelleme tarihlerini takip etmeyi unutmayıniz.

ARKADAŞLAR HİLEMİZ %100 ÇALIŞMAKTA VE GÜNCELDİR.
İndirmeyle ilgili sorun yaşarsanız (BURAYI TIKLAYIN)


SUPREMACY1914 HACK



Yorumlar

  1. necip dağdeviren24 Haziran 2021 18:21

    Zaten bu oyuna para harcamak çok saçma bir olay ya. Bir sürü hilesi var buda güzelmiş eyvallah

    YanıtlaSil
  2. evet bu hile iyiymiş zaten oyun kısa sürüyor birde paramı vericez

    YanıtlaSil
  3. yasin başaran8 Temmuz 2021 15:39

    sevdiğim oyunlardan biri bu ama bazen sinir bozucu oluyor ya hileside olmasa zaten oynanmaz anasını satim

    YanıtlaSil
  4. aslan gürcüoğlu9 Ağustos 2023 18:59

    Bende yeni güncelleme bekliyordum teşekkürler admin

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.